Over mij

Please check my new website www.missmavis.nl

Ik ben Marika (kaatje) Mavis en tatoeër bij Desperado tattoo in Eindhoven.

Tattookaatje

In 2010 ben ik bij Fine Tattoo Works terecht gekomen in Breda en heb daar van Koos het vak mogen leren.  Van september 2017 tot 2019 heb ik bij tattoo joey in Geldrop gewerkt.

Sinds 2019 zit ik bij Desperado Tattoo in Eindhoven waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Het is super inspirerend om in een team te werken met zoveel verschillende stijlen. Mijn eigen stijl valt niet in 1 woord te omschrijven. Ik maak graag dotwork tattoo’s, aquarel tattoo’s, abstracte tattoo’s, semi realistisch kleur, botanical tattoo’s, en art nouveau/art deco geïnspireerde ontwerpen en heel veel bloemen! Naast tatoeëren teken en schilder ik graag.

Ik werk voornamelijk met vegan producten. Als jij het belangrijk vind dat ik vegan werk, vind ik het prettig om dat van te voren te weten, zodat ik hier extra rekening mee kan houden. Ook proberen we bij Desperado Tattoo zoveel mogelijk plastic te vervangen door plasticvrij biologisch afbreekbaar materiaal. Check voor meer info https://www.desperado-tattoo.com/go-green-save-the-planet

Liefs, Marika (Kaatje),

info@missmavis.nl

 

 

 

Comments are closed.